top of page
Chef De Vrije Geest

De Vrije Geest

Simon Vervondel, chef en creative achter De Vrije Geest, maakt - na enkele jaren te vertoeven in gastronomische keukens - de sprong naar het openen van een eigen zaak! De Vrije Geest maakt hij tot zijn speelveld. Met een uniek full-service catering bedrijf straalt zijn passie rond verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten uit. Hij brengt een eerlijke keuken in een aangename atmosfeer. 

Door het samen brengen van smaakvolle en kwalitatieve producten zorgen we steeds voor een aanbod waar voor ieder wat wils is. Ontdek mee wat ik voor u kan betekenen. 

Outdoor

Events

Homecooking

Bij feestjes in de tuin komen we graag met de Oklahoma Smoker BBQ naar u, daarop bereiden we een gastronomisch menu op uw maat.

Walking dinner, babyborrel, receptie of verjaardagsfeest, bij De Vrije Geest maken we er graag samen met u een fantastisch feest van!

Vanaf 4 personen kan u bij ons terecht voor een catering aan huis.

Samen met u kan er gekozen worden uit verschillende seizoensgebonden menu's.

20220928_130600.jpg
20220819_153825.jpg
DSC_0225.jpg

De Vrije Geest verzorgt op uw feest het eten, bediening en de dranken. Eten op culinair niveau waar u al vanaf vier personen beroep op kunt doen.
Een uitmuntende service van en door een jong, enthousiast team!


Door het samen brengen van smaakvolle en kwalitatieve producten zorgen we steeds voor een aanbod waar voor ieder wat wils is.
Ontdek mee wat we voor u kunnen betekenen.

bottom of page